Uygulamada (Android ve iPhone): menüyü açın, Ayarlar → Hesap → Hesabımı Sil adımlarını izleyin ve onaylayın. Silme hemen başlar ve tüm cihazlarda oturumunuz kapanır.
Uygulama olmadan: hesabınıza kayıtlı e-posta adresinden [email protected] adresine “Hesap silme / Account deletion” konulu bir e-posta gönderin. Talebi bu adresten doğrulamanızı isteyebiliriz. Silme işlemini en geç 30 gün içinde tamamlar ve e-postayla bildiririz.
Silinenler: hesap ve giriş bilgileri, profil ve kullanıcı adı, Sürüş Geçmişi ve kayıtlı sürüşler, kayıtlı yerler, favoriler ve rota tercihleri, araçlar ve araç bağlantıları (ham araç telemetrisi dahil), Topluluk profili ve arkadaşlıklar, asistan konuşma geçmişi, AI Connect bağlantıları ve bildirim jetonları. Sizi tanımlayan veriler silinir, sürüş verileri geri döndürülemez biçimde anonimleştirilir.
Saklanabilecekler: sizinle ilişkilendirilemeyen anonim toplu veriler (ör. yol kalitesi ve enerji istatistikleri, anonim model geliştirme özellikleri), geç yazmaları ve kötüye kullanımı önlemek için gereken küçük silme ve güvenlik kayıtları, yasal olarak saklanması gereken kayıtlar (ör. güvenlik kayıtları ve App Store fatura kayıtları) yasal süre boyunca. Ayrıntılar: gizlilik politikası.